De 41e aflevering van het gratis Sfinks Mixed festival begint er morgen donderdag 27 juli aan in de gemeente Boechout. Om en bij de 30 verschillende artiesten en verschillende muziekstijlen kan je dit weekend weer gratis komen beluisteren op het Sfinks Mixed festival aan het Molenveld in de gemeente Boechout.

P1030457

 

Bekende en minder bekende namen uit binnen en buitenland zoals ondermeer Inner Circle, Eliades Ochoa, Zina Daoudia, Wally, Radio Oorwoud en Papa Mojito om er maar enkele te noemen. De nieuwe mixed formule kon vorig jaar rekenen op meer dan 100.000 bezoekers en dat zal dit jaar zeker niet minder zijn zeggen ze in Boechout. Ook de kids komen er zeker aan hun trekken met verschillende workshops en ateliers, futuristische springkastelen en zelfs een Kidz podium. Kortweg een heel weekend genieten voor de hele familie van 27 t.e.m. 30 juli 2017 op het Molenveld tussen de Welvaartstraat en de Oude Steenweg in de gemeente Boechout.

P1030449

 

Dit gratis festival is te bereiken met de fiets, bus, tram, trein of auto. En er worden zelfs speciale pendelbussen ingezet. Alle informatie vindt U terug op de website www.sfinksmixed.be of de facebookpagina .

P1030454

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.