Debatclub

Debatclub : Jean-Marie De Decker (LDD) tegen Peter Mertens (PVDA)

EDEGEM, dinsdag 10 oktober 2017, 20.00u.

Een debat op het scherp van de snee tussen de twee uitersten van het politieke spectrum : Jean-Marie De Decker als vertegenwoordiger van het zuivere liberalisme tegen Peter Mertens, als exponent van het zuiverste communisme in marxistisch-leninistische stijl.

De PVDA/PTB heeft volgens de peilingen de wind in de zijlen, alvast in Wallonië. Als nationale Belgische partij worden ze geleid door Peter Mertens, uit Borgerhout. Staat de PVDA/PTB voor een grote doorbraak ?

P1030975
Peter Mertens (L) met medestander in Edegem

Jean-Marie De Decker is vandaag nog politiek actief als gemeenteraadslid in Middelkerke. Hij onderneemt geregeld pogingen om terug op het nationale politieke niveau te verschijnen. Zal hij hierin slagen ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jean-Marie De Decker

Hotel De Basiliek, Trooststraat 22 (Gemeenteplein)., aanvang 20.00u. Vanaf 18.00u. kan u deelnemen aan de receptie en een lichte maaltijd. Vooraf inschrijven en betalen.

Verdere info : www.debatclub.org .

Foto’s (c) Gazet van Hove.