Zomer op FORT 4 – Film- en comedyavonden in de shelter van FORT 4 !

MORTSEL

De filmavonden worden georganiseerd in samenwerking met Cinema M en starten tussen 21.30 en 22.00 uur als het donker genoeg is. Breng je eigen stoel mee. Op een frisse avond voorzien wij dekentjes om jullie warm te houden. De inkom is gratis, reserveren is niet nodig.

p1050309

 

Nieuw : de filmavonden vinden plaats op woensdagavond. Voor de comedyavonden werken we samen met Café The Joker in Antwerpen onder de naam ‘Café The Joker op reis in FORT 4’. We starten telkens om 20.30 uur. We creëren een theaterzaal onder de shelter met alles erop en eraan ! Je inkomticket kost 5 euro. Tickets kopen kan online via www.mortsel.be.

Woensdag 12 juli om 21.30 uur – King of the Belgians

Peter Van den Begin speelt de fictieve Koning Nicolas III, een eenzaat die zijn eigen leven en leiderschap in vraag stelt. Hij is op staatsbezoek in Istanbul. Als Wallonië zich plots onafhankelijk verklaart, moet Nicolas III in allerijl terugkeren naar België.

Woensdag 19 juli om 21.30 uur – I, Daniel Blake – 12+

Daniel Blake, 59, heeft voornamelijk gewerkt als timmerman in het noordoosten van Engeland. Omdat hij ziek is, heeft hij voor het eerst in zijn leven hulp van de overheid nodig. Hij komt in contact met de alleenstaande moeder Katie en haar twee jonge kinderen.

Woensdag 26 juli om 21.30 uur – Demolition

Davis Mitchell belandt op een nacht op de spoed en krijgt het aan de stok met een haperende snoepautomaat. Davis stuurt een erg persoonlijke klachtenbrief naar de fabrikant. De brief komt terecht bij Karen Moreno van de klantenservice, het begin van een uitzonderlijke band.

www.mortsel.be

logo Mortsel

Foto’s (c) Gazet van Hove