logo Edegem

Orfeoproducties VZW en de Gemeente Edegem hebben het plezier u uit te nodigen voor de vernissage van de tentoonstelling “Southern Comfort”. In navolging van de jaarlijkse editie van Fort Art, kregen zeven jonge kunstenaars de kans om creatieve interventies te maken in het statige Fort 5 te Edegem. Aan de hand van site specific creations hebben Elias Cafmeyer, Jack Davey, Josja Devree, Adam Galach, Amber Vanluffelen, Jonas Vansteenkiste en Gijs Waterschoot een aantal relevante problematieken aangekaart die in nauw verband staan met de geschiedenis van het fort en de plaatselijke verstrengeling tussen natuur en architectuur.

Het is met een groot genoegen dat we u uitnodigen om als eerste de nieuwste creaties van deze kunstenaars te ontdekken. Uiteraard kunt u naast een muzikale sfeer een aantal drankjes en hapjes verwachten.

Waar ?   KUNSTWERK, Binnenfort, Fort 5 (Fort V-straat, 2650 Edegem)

Wanneer ?    Zaterdag 8 juli vanaf 18.00u.

P1020836

Indien u niet aanwezig kan zijn op de vernissage, aarzel dan niet om de tentoonstelling te bezoeken tot en met 6 augustus 2017.  De ruimte is open op vrijdag, zaterdag en zondag  van 12.00u. tot 17.00u. en op afspraak.

Raadpleeg zeker de website van Orfeo of onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de evenementen die georganiseerd worden tijdens de hele duur van de tentoonstelling,

Orfeo

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.