Gratis Tai Chi in het gemeentepark van Hove

In China wordt Tai Chi meestal ‘s ochtends beoefend in de buitenlucht. Samen Tai Chi in het park beoefenen heeft een heilzame en ontspannende werking.

Tijdens de schoolvakanties, wanneer de lesplaatsen gesloten zijn, genieten we op dezelfde manier van de energie van de beweging, de energie van het park en de energie van elkaar zeggen ze bij de inrichters in de gemeente Hove. Dit is een ideale manier om Tai Chi (en elkaar) te leren kennen ! Breng daarom dus gerust vrienden en kennissen mee. Iedereen is welkom en het is uiteraard gratis.
Voor beginners is er ook een gratis initiatie-les. Mensen die Tai Chi willen leren kennen krijgen nadien een introductieles. In onze gemeente Hove kan je van Tai Chi komen genieten op de donderdag 6 en 20 juli en 3 en 31 augustus 2017 telkens van 19.30u tot 20.30u. Meer info vindt U terug op de website www.rustinbeweging.be. Binnenkort zouden er ook lessen komen in het Sportpark in de gemeente Hove.

Gemeentehuis Lente

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove