HOVE

De vakantie komt in zicht ! Daarom nodigen de Ouderraad van RP1 en pastoor Paul Cools iedereen graag uit om samen met de eerste communicanten en de vormelingen even stil te staan en terug te blikken op hun afgelegde weg.

 

lichamelijke opvoeding

De openlucht dankviering vindt plaats op zaterdag 17 juni om 18.00 uur. De communicanten en vormelingen mogen zich voor deze gelegenheid dan ook nog eens feestelijk uitdossen. De viering wordt muzikaal opgeluisterd door de communicanten en vormelingen onder leiding van Anja Heyens in de ‘openluchtkerk’, de tuin van de lagere school van Regina Pacis aan de Mortselsesteenweg. Naast heel veel zitplaatsen in het zachte gras (breng gerust een deken mee) wordt een beperkt aantal stoelen voorzien. Bij slecht weer verhuizen ze naar een andere locatie. Na de viering is er een gezellig samenzijn met een natje en een droogje tot de zon ondergaat.

Wie graag meehelpt aan het hapjesbuffet (quiche, cake, taart,…) contacteert Claire Van Merris, tel. 0479 / 87 18 05 of e-mail : claire.vanmerris@skynet.be .
www.regpacho.net