De gemeente organiseert een groepsaankoop elektrische (bak)fietsen.

De elektrische fiets groeide de laatste jaren uit tot een hip, milieuvriendelijk en tijdbesparend transportmiddel. Met een elektrische fiets wordt fietsen een plezante keuze. Het kost minder inspanning, je komt niet bezweet aan en je bent in beweging in de buitenlucht. Fietsen is niet langer beperkt tot ontspannende tochtjes tijdens het weekend, maar kan ook dienen voor het dagelijks woon-werkverkeer. Dit maakt de elektrische fiets een realistisch alternatief voor de wagen. Wie regelmatig kinderen of boodschappen vervoert op de fiets kan kiezen voor een elektrische bakfiets en zo letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug krijgen.

Geld euro's
Een betrouwbare elektrische fiets of bakfiets neemt echter algauw een flinke hap uit je budget. Door deel te nemen aan een groepsaankoop bespaar je niet alleen veel uren opzoekingswerk, maar koop je een elektrische fiets aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding bij je lokale handelaar. De gemeente Hove organiseert binnenkort een groepsaankoop elektrische fietsen en bakfietsen. Iedereen die in Hove woont of werkt kan deelnemen. Voor de organisatie van deze groepsaankoop wordt een beroep gedaan op IGEAN. De uiteindelijke keuze van de fietsen wordt gemaakt door een stuurgroep die bestaat uit inwoners van onze en andere deelnemende gemeenten.

IGEAN nieuw logo

Zoek je een elektrische fiets of bakfiets en heb je interesse om deel te nemen aan de groepsaankoop ? Schrijf je dan in op de website van IGEAN. Inschrijven is volledig vrijblijvend. Je wordt op de hoogte gehouden van het verloop van de groepsaankoop en uitgenodigd voor een testmoment waarop je de gekozen fietsen kan uitproberen. Als je graag actief wil meebeslissen over welke leverancier wordt gekozen, kan je op de website aanduiden dat je lid wenst te worden van de stuurgroep die wordt samengesteld uit geïnteresseerde inwoners van onze gemeente en de omliggende gemeenten. Je mag er hierbij van uitgaan dat de stuurgroep één keer zal samenkomen om de aangeboden (bak)fietsen te testen en de leverancier(s) te kiezen.
www.igean.be .