HOVE

De jeugddienst zoekt nog enkele gemotiveerde en enthousiaste animators voor de week van 17 tot 20 juli, van 31 juli tot 4 augustus en van 7 tot 11 augustus.

Voorwaarden : je bent 16 jaar oud of je wordt 16 in dit kalenderjaar, je hebt een attest animator in het jeugdwerk of je hebt een cursus animator in het jeugdwerk gevolgd en wil stage lopen. Je wordt verwacht minimum één week op de speelpleinwerking te staan. Als animator ontvang je een vrijwilligersovereenkomst en een onkostenvergoeding. De onkostenvergoeding bedraagt 20 EUR per dag indien je stage loopt en 30 EUR per dag als je al in het bezit bent van een attest animator in het jeugdwerk.

JOC

 

Hoofdanimator

Er is ook plaats om als hoofdanimator aan de slag te gaan van 3 tot 7 juli. Voorwaarden : je bent minstens 18 jaar oud, je heb een attest hoofdanimator in het jeugdwerk of je hebt een cursus hoofdanimator in het jeugdwerk gevolgd en wil stage lopen. Je wordt verwacht minimum één week te werken. Aan de hoofdanimator wordt een jobstudentencontract aangeboden.

www.hove.be/animators-gezocht

speeltuigen