Vrijwilligers gezocht voor Rock@Edegem

Afbeeldingsresultaat voor rock@edegem

Ook dit jaar is er opnieuw het jaarlijks gratis festival Rock@Edegem dat zal doorgaan op het Edegemse gemeenteplein op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2017.

Maar zonder vrijwilligers geen Rock@Edegem zegt men bij de organisatie. Om het festival in goede banen te leiden, zijn ze nog op zoek naar vrijwilligers. Wil jij tappen of de inkomcontrole doen ? Mail dan naar manu.styleman@edegem.be , of bel naar het nummer 03 / 289.26.50. Er worden ook nog vrijwilligers gezocht voor de drankenstand – verkoopstand drank-jetons – backstage  en een festivalcoach.

Als vrijwilliger krijg je een Rock@Edegem T-shirt, enkele drank- en eetbonnen en de eeuwige dankbaarheid van de organisatie. Zaterdag 25 juni heb je keuze uit twee schiften, zondag 26 juni uit drie schiften. Maar niks belet je om op beide dagen meerder schiften te doen. En heb je nog zin na de schift, dan mag je altijd een handje toesteken bij de afbraak en opkuis van de toog en het terrein.

Alle informatie vindt U terug op de website van Rock@Edegem .

Afbeeldingsresultaat voor rock@edegem

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand