Fairtradegemeente Hove

Een eerlijk loon voor alle landbouwers en arbeiders is waar de fairtradecampagne om draait en waar het gemeentebestuur van Hove zich volledig voor inzet.

Om het aanbod van fairtradeproducten kenbaar te maken, kan het gemeentebestuur rekenen op de enthousiaste medewerking van heel wat Hovese handelaars en organisaties. Een volledig overzicht vind je op onderstaande webstek.

Fietsersbond Hove
Geregeld worden samen met de fairtrade trekkersgroep, een enthousiaste groep vrijwilligers die zich inzetten om de fairtradeboodschap verder te verspreiden, activiteiten georganiseerd. De laatste activiteit, de Ecocyclo (fietstocht) op 6 mei was een geweldig succes. Samen met de Fietsersbond ontdekten de deelnemers heel wat locaties in en rond onze gemeente die te maken hadden met eerlijke, duurzame en lokale productie. Ondertussen staat ook een volgende activiteit op het programma tijdens de ZomerEnd Feesten met de leuke Wereldburgercampagne.
www.fairtradegemeenten.be/hove .