“Los Bandos” op bezoek in Hove

Nu we van zomers weer mogen genieten, is de zin in zuiderse muziek zeker aanwezig. Daarom brengt de cultuurdienst van de gemeente Hove “Los Bandos” naar feestzaal ‘Da Capo’ aan de Lintsesteenweg 1A in de gemeente Hove. “Los Bandos” brengt hun eigenwijze, op Cubaanse en Latijns-Amerikaanse geïnspireerde, muziek. En die muziek heeft al veel voeten ritmisch doen mee tikken. Hun muziek is eerlijk, zuiders, jazzy, virtuoos en speels, vaak met een knipoog naar bekende liedjes. Kortom kom genieten van Los Bandos in de gemeente Hove op vrijdag 19 mei vanaf  20.15u. De inkom kost 10 euro aan de kassa en 7 euro in voorverkoop. Deze voorverkoop kan nog vandaag bij de cultuurdienst aan het gemeentehuis in Hove of via tel 03 / 460 33 12 of via mail naar cultuur@hove.be . De avond zelf gaat door op vrijdag 19 mei 2017 om 20.15u. in feestzaal “Da Capo” aan de Lintsesteenweg in de gemeente Hove.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Bloembakken voor De Markgraaf

Foto’s (c) Gazet van Hove