Jeugdtornooi bij de Koninklijke Hove Sport in Hove

Dat Hove Sport er een wondervoetbaljaar heeft opzitten mag duidelijk zijn. Kampioen met heel wat jeugdploegen, de beloften kampioen, de dames kampioen en finalist ‘Beker Van Antwerpen’ en sinds zondag jl. ook het 1e elftal dat een reeks hoger gaat na de eindronde. Dit weekend op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 is er als afsluiter het gekende jeugdtornooi van Hove Sport. Meer dan 850 kinderen kunnen die twee dagen hun favoriete sport beoefenen op Hove Sport. En ze verwachten bovendien ook een massa mama’s en papa’s, oma’s en opa’s , en supporters !

Op zaterdag 20 mei spelen in de voormiddag U6 en U7.
Op zaterdagnamiddag voetballen U10 en U11.
Zondagvoormiddag zijn U9 en U12 aan de beurt.
En op zondagnamiddag sluiten ze af met de  U8 en U13.

Kom zelf eens een kijkje nemen naar het jeugdtornooi van de koninklijke Hove Sport aan de thuisterreinen aan de Leon Dumortierstraat en Lintsesteenweg in de gemeente Hove en ontmoet er één van de warmste voetbalfamilies uit onze zuidrand-regio.

chalet Hove Sport

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove