Davidsfonds Hove gaat weer op wandel

Op dinsdag 30 mei 2017 bezoekt het Davidsfonds Hove het begijnhof in Antwerpen samen met schrijfster Diane Broeckhoven. Ze zullen die dag op een bijzondere manier cultuur, historie en literatuur verenigen. Schrijfster Diane Broeckhoven, bewoonster van het  Begijnhof, zal de gastvrouw zijn. Ze vertrekken bij haar huis in de Catharinasteeg, maken een kleine begeleide wandeling in en om de mooie tuin en eindigen in de kerk waar Diane over haar werk en schrijfcarrière zal vertellen.

Voor deze lezing in de sfeervolle Catharinakerk wordt een bijdrage van 1 € per persoon gevraagd, dat ten goede komt aan het beelden-restauratiefonds. Afspraak om 13.45u. aan de poort van het Antwerpse Begijnhof. Davidsfondsleden betalen 6 euro en niet-leden 8 euro Meer informatie over deze begeleide wandeling vindt U bij Mevr. Lieve Duffeler op het nummer 0477 / 41 79 29 of via mail op lieve.duffeler@skyney.be . Of leesalles na op de website www.hove.davidsfonds.be .

Davidsfonds

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand