« Vorige
 
Volgende »

Opletten voor malafide klusjesmannen in onze zuidrandregio

U kent ze misschien wel, de Engelstalige klusjesmannen, die hun diensten aanbieden. Wij hebben vernomen dat ze ook op het HEKLA-grondgebied hun diensten aanbieden zeggen ze bij onze politiezone.

Geld euro's

 

LET HIER VOOR OP !

Deze zogenaamde “klusjesmannen” stellen voor om voor een bepaald bedrag een klus te doen, maar als puntje bij paaltje komt, word je voor honderden of duizenden euro’s opgelicht ! Volgens deze “handige” mannen mankeert er achteraf altijd meer aan je huis en proberen ze je onder druk meer geld afhandig te maken. Eens ze genoeg geld hebben verdiend, verdwijnen ze met de noorderzon. Meestal maken ze hun werk niet af of is het afgeleverde werk op een amateuristische wijze uitgevoerd of proberen ze je onder druk meer geld afhandig te maken. Zie jij deze zogenaamde klusjesmannen ergens in jouw wijk, bel dan meteen de politie. Zij verplaatsten zich meestal in camionettes met een Ierse of Engels nummerplaat. U kan onze politie diensten verwittigen via het  algemeen nummer 03 / 444.00.00 of in dringende gevallen via het nummer 101 of (112).

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand