Garageverkoop

Ondertussen al een traditie : op zaterdag 13 mei tussen 9.00 en 16.00 uur organiseert de KWB Hove een grote garageverkoop. De KWB zorgt voor de promotie en alle deelnemers zullen herkenbaar zijn aan de ballonen en de affiche voor het raam. Deelnemerslijsten zijn de dag zelf te verkrijgen vanaf 8.00 uur in de Eendenlaan 5 en in de Molenstraat 50 of te bekijken op de KWB-website.

Geld euro's

Dodendraadroute (fietstocht)

Op zondag 14 mei neemt Theo Van der Burcht de deelnemers mee voor een leuke fietstocht langs de Dodendraadroute (Hoogstraten/ Baarle-Hertog).

Vertrek om 10.00 uur aan het Sportpark van Hove met de fiets op de auto, voorzien van picknick en kledij volgens de weersvoorspellingen en verzamelen in BaarleHertog op de parking in de A. van Solmstraat, waar de 40 kilometer lange fietstocht start. Rond 13.30 uur verorberen ze hun boterhammetjes in De Castelhoeve in Castelre. Voor de liefhebbers eindigt de fietstocht in brouwerij ‘De dochter van de korenaar’, waar ze een fris biertje kunnen proeven. Heb je een plaatsje vrij op de auto om nog een fiets mee te nemen, laat het dan weten. Info: e-mail : theo_vanderburght@hotmail.com .

Flirte eens met het Marxisme

Dauwtrip

Een mooie ochtendwandeling door het lentegroen, gecombineerd met een heerlijke uitgebreide lunch. Het blijft echter een goed bewaard geheim waar er wordt gewandeld en gegeten. Zeker is dat het een uitgelezen, exclusief plekje wordt om je te verrassen met wat de jaarlijkse dauwtrip op zaterdag 20 mei een unieke belevenis maakt. Vertrek met de fiets om 7.40 uur aan het Sportpark Hove naar het KTA Da Vinci in Edegem, waar de wandeling start. Rond 10.00 uur is de wandeling afgelopen en een kwartiertje later start de brunch. Inschrijven doe je door ten laatste op 10 mei 10 EUR te storten op rekening BE07 7895 5113 9466 met vermelding ‘Dauwtrip’ en het aantal personen.

Info: e-mail : mark.goris.hove@scarlet.be .

Bokkerieje fietshappening

Ga op zondag 28 meimee fietsen in Limburg. Afspraak aan de sporthal van Hove om 9 uur om samen naar het startpunt te rijden, voorzien van aangepaste kledij en een picknick.

Info bij Luc Van Koetsem, e-mail : elveka@telenet.be – www.kwb.be/hove .

laat je zien op de fiets

Foto’s (c) Gazet van Hove.