De Antwerpse Strangers bestaan dit jaar 65 jaar en worden daarom heel het jaar door gevierd

En Uw radio Frekwent haalt ze dan ook zaterdag a.s. op onze radio

De Antwerpse muziekgroep De Strangers bestaat sinds maandag jl. officieel 65 jaar en dat mag gevierd worden !  2017 moet een jaar worden waarin het bestaan van de humoristische band met hun typische Antwerpse tongval wordt gevierd. Maandag vond er reeds een minitentoonstelling plaats in het Felixarchief in Antwerpen, op 2 augustus worden de Strangers-reuzen op het Kiel plechtig gedoopt en verder staan er nog huldigingen op het programma tijdens ‘Houden van… Griffelrock’ op 3 oktober in het Sportpaleis en in de Borgerhoutse Roma op 18 oktober.

P1020543

 

Tot slot wordt in het Fakkeltheater vanaf december de revue ‘Azzek nog zou trouwen’ hernomen.  GVA ging bij haar lezers op zoek naar de populairste plaat van deze typische Antwerpse groep en daar kwam ‘Antwaarpe’ als de absolute nr. 1 naar boven voor ‘Schele Vanderlinde’ en ‘Bij de Rijkswacht’.

Nu zaterdag tussen 11.00 en 12.00u. brengen wij de Strangers in de zuidrand van Antwerpen en op onze lokale radio Frekwent te beluisteren via 105.1 FM.

P1020511

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.