Velt-Ecotuindagen : open tuinen in Mortsel

Wil je graag weten hoe anderen ecologisch tuinieren ? Tijdens de open tuindagen van Velt op 3 en 4 juni geven moestuinen, siertuinen en boomgaarden hun geheimen prijs. Je kan deze tuinen gratis bezoeken. Twee van die natuurlijke tuinen liggen in Mortsel en kan je bezoeken op zondag 4 juni van 10.00 tot 18.00 uur. Aan De Stappe 39 werken enkele buren samen in “De groene stap”.

Velt 2

Deze samentuin ligt op stukjes groen die door de stad en door Katrinahome ter beschikking worden gesteld. Je vindt er een moestuin en bessen- en rabarberstruiken. In de Neerhoevelaan 72 (tegenover het fort en naast de speeltuin) ben je welkom in een siertuin en een grote groenten- en fruittuin met meer dan 20 soorten fruit. Daar zullen ook de imkers van Fort 4 en andere organisaties te gast zijn. In beide tuinen kan je genieten van een hapje en een drankje.

Meer info ? Velt Groot Mortsel, e-post : info.grootmortsel@velt.be  – www.velt.be/ecotuindagen .

logo Mortsel