Dievenbende plundert in paar dagen 21 luxewagens in onze regio

Mortsel, Hove, Lint, Hemiksem, Boom en Reet : geen enkele gemeente bleef vorige week gespaard van auto-inbrekers. In enkele dagen tijd werden van 21 luxewagens de ruitjes ingeslagen en gingen dieven aan de haal met navigatiesystemen en boordcomputers. Alle getroffen politiezones zijn het over één ding eens : “We zijn aangevallen door een georganiseerde bende.” In de nacht van vorige week vrijdag op zaterdag kwam de bende langs bij een Mercedes-Benz in de Rubensstraat in Mortsel. Ook in de naburige Tommeltlaan is die nacht de gps van drie BMW’s verdwenen. In Hove en Lint in de politiezone HEKLA kwam de georganiseerde bende een dag eerder op ongewenst bezoek. Daar werden niet enkel de boordcomputers van zes BMW’s en een Mercedes gestolen, maar ook een laptop en iPad die in de wagens werden achtergelaten.

inbraak

 

De dag daarvoor, hadden de gemeenten Hemiksem, Boom en Reet al bezoek gekregen van de dievenbende. “Het fenomeen wordt van zeer nabij opgevolgd in onze politiezones. Bent U slachtoffer of merkt U iets op dan kan U best zo snel mogelijk de politie verwittigen. Bij ons is dat de HEKLA-zone via het tel 03 / 444 00 00 of bij dringende gevallen het nummer 101 of 112 met het GSM toestel.

p1040907

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand