Infosessie woningrenovatie in Hove

Wil je je woning renoveren maar weet je niet goed waar te beginnen ?

Een renovatie-audit kan je hierbij op de goede weg zetten.

Tijdens een dergelijke audit wordt je woning onderzocht door een expert. Hij bekijkt alle onderdelen van de woning zoals het dak, de muren, de beglazing en de verwarmingsinstallatie. Vervolgens maakt hij een stappenplan om je woning energiezuiniger te maken.Tijdens de infosessie kan je kennismaken met de deskundigen van de energiecoöperatie ZuidtrAnt. Zij zijn partner van onze gemeente om dergelijke audits uit te voeren tegen een vooraf afgesproken stramien en kostprijs.

Alles gaat door op maandag 8 mei 2017 tussen 20.00u. en 22.00u. in het O.C. De Markgraaf in de Kapelstraat 8 in de gemeente Hove. De inkom is volledig gratis. Meer info vindt U op het tel 03 / 460.33.26. of via e-mail bij milieu@hove.be .

De Markgraaf Hove

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.