en zal zeker nog de kers op de taart zetten in de komende dagen en weken.

Zaterdag jl. begon het droomweekend voor de Koninklijke Hove Sport voetbal met de winst van de dames en de vooruitzichten van de finale in de beker van Antwerpen op 1 mei tegen Vosselaar VV.

We moeten er ook nog bij vertellen dat de dames 2 weken geleden al kampioen speelden in de 2e provinciale. Ook zaterdagnamiddag wonnen de reserven eerder makkelijk met 3-0 tegen de reserven van City Pirates en zij spelen morgenavond bij de buren van Boechoutse VV voor de kampioenstitel om 20.00u. Als ze in deze derby 1 punt halen zijn ook zij kampioen in hun reeks.

P1030664

 

En dan het 1e elftal dat zondag jl. in de laatste wedstrijd in de reguliere kompetitie 2-0 verloor in Pulderbos maar wel op donderdag 4 mei aan de eindronde zal beginnen. Dat stond vorige week al vast. Donderdag a.s. is er de loting van de eindronde en weten ze tegen wie ze de eerste wedstrijd moeten duelleren voor een plaats in de 3e provinciale.

Radio Frekwent wil Hove Sport nu al feliciteren met het schitterend afgelopen voetbal jaar en hen veel succes toewensen in de komende wedstrijden. We blijven ze zeker volgen.

chalet Hove Sport

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.