Politiezone HEKLA heeft fysiek onthaalpunt in gemeentehuis Kontich

De politiezone HEKLA (Hove-Edegem-Kontich-Lint-Aartselaar) heeft vanaf deze week een onthaalpunt in het gemeentehuis van Kontich. Burgers kunnen er terecht voor vragen en aangiftes.

Het onthaalpunt bevindt zich op de eerste verdieping, net tegenover de dienst bevolking, aan de linkerzijde van het gemeentehuis. U dient zich eerst aan te melden aan de onthaalbalie van de dienst burgerzaken, die u de wachtplaats zal wijzen.

Het onthaalpunt wordt bemand door één inspecteur. Om het persoonlijk contact op het onthaalpunt niet te onderbreken, is het onthaalpunt telefonisch niet bereikbaar. Wanneer u een wijkinspecteur wenst te spreken, kan u eerst telefonisch contact opnemen op het telefoonnummer 03 / 444.00.13.

De openingsuren van het onthaalpunt zijn gelijklopend met die van het gemeentehuis. Buiten deze openingsuren kan u steeds terecht op het hoofdcommissariaat van de politiezone HEKLA, aan de Prins Boudewijnlaan 43a in Edegem. Het hoofdcommissariaat is permanent open.

p1040684

Openingsuren onthaalpunt Kontich

Ma., Di., Woe., & Do. : 9.00u – 12.30u. // 14.00u. – 16.00u.

Maandag ook van 18.00u. – 20.30u.

Vrijdag enkel : 9.00u. – 12.30u.

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.

logo Kontich

Foto’s (c) Gazet van Hove