Hove Sport Voetbal op zoek naar een finaleplaats in de Beker Van Antwerpen

Zaterdag a.s. 22 april 2017 is het D-Day voor de Dames kampioenen van de Koninklijke Hove Sport Voetbal. Dan is er om 15.00u. de halve finale van de Beker Van Antwerpen Voetbal en de wedstrijd Hove Sport Kampioen in de 2e provinciale tegen het damesteam van Moldavo. De kampioen in de 1e provinciale. De winnaar van deze partij speelt op 1 mei 2017 de finale van de Beker van Antwerpen.

P1030664

Radio Frekwent steunt uiteraard de dames van Hove Sport en we roepen dan ook alle mensen met een voetbalhart voor de lokale voetbalclub op om te komen supporteren voor onze dames en ze naar de finale te schreeuwen. Plaats van afspraak. Het thuisterrein van Hove Sport aan de Leon Dumortierstraat 38 in onze gemeente Hove. Radio Frekwent wenst de dames alvast veel succes toe.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.