Tom Van Grieken brengt zijn eerste boek uit

EDEGEM

Begin mei verschijnt het eerste boek van VB-voorzitter Tom Van Grieken, ‘Toekomst in eigen handen – opstand tegen de elites’. Hij kreeg daarbij steun uit onverwachte hoek. VUB-professor Jonathan Holslag, die het voorwoord schreef, bewondert zijn strijdlust en sluit zich onder meer aan bij zijn visie over burgerschap, immigratie, geopolitiek en globalisering. De VUB-prof kreeg voor zijn demarche heel wat bakken kritiek van een bepaalde politiek-correcte meute van zijn alma mater.

VUB
hoe politiek-correct is deze alma mater ?

Heilige huisjes sneuvelen

Overal komen de kiezers in opstand tegen het establishment. Ze hebben lak aan massa-immigratie, globalisering en politieke correctheid. Ze krijgen geen gehoor bij de politieke, sociaal-economische en culturele elites. De gewone man en vrouw voelen zich door deze elites verraden.

In ‘Toekomst in eigen handen’ zet de Vlaams Belang-voorzitter op papier waarom de patriottische, sociale rechterzijde de kracht van de toekomst is. Waarom democratie, welvaart en sociale rechtvaardigheid het best kunnen georganiseerd worden binnen het kader van de natiestaat.

Met de blik vooruit gaat hij geen enkel onderwerp uit de weg. Van de boerkini over de invoering van een burgerschapsdienst tot het EU-lidmaatschap. Geen heilig huisje blijft nog heel.

Tom komt naar je toe !

Om jou de kans te geven de voorstelling van het boek vanop de eerste rij bij te wonen, toert Tom Van Grieken heel Vlaanderen rond. Dat doet hij ook in uw provincie. Klik hier voor de data en de locaties.

Wie niet op een van de boekvoorstellingen aanwezig kan zijn, kan het boek vooraf bestellen via www.tomvangrieken.be tegen de prijs van 19,95€ (+ 5€ verzendkosten) of via 02 / 219.60.09. Het boek wordt u dan toegestuurd na de officiële voorstelling op 3 mei.

Afbeeldingsresultaat voor Toekomst in eigen handen

 

Foto’s (c) Reporters – coverfoto : Tom Van Grieken op meeting in Hove.