Mosa Piano Trio in Kontich

Donderdag 27 april 2017 om 20.15 uur, Kapel van Cultuurcentrum Altena, Kontich

Mosa Piano Trio

Alexandra Van Beveren (viool),

Paul Stavridis (cello)

Bram de Vree (piano).

Op het slotconcert van Neerdorpen Klassiek! 2016-17 speelt het veelbelovende Mosa Trio pianotrio’s van Ravel, Coppens en Schubert. Het Mosa trio wordt overladen met internationale prijzen en mag zich nu bewijzen tussen de Vlaamse top-ensembles. Een verrassende ontdekking !

neerdorpen klassiek

In maart 2013 won het Mosa Trio de derde prijs tijdens de finale van het Concours International de Musique de Chambre d’Illzach. Ook mochten zij de publieksprijs en de prijs van de jonge jury in ontvangst nemen tijdens de 18e editie van deze prestigieuze internationale competitie.

In 2012 won het trio zowel de vakjury- als de publieksprijs van de Storioni Ensemblewedstrijd. Ze werden geprezen om hun technisch prachtige spel en de goede repertoirekeuze. Juryvoorzitter Ruud van Eeten noemde het trio “zeer veelbelovend”. “Ze musiceren pas kort als trio samen en maken nu al een solide indruk.” In november van datzelfde jaar won het trio de derde prijs op het concours van het Kamermuziekfestival Hoorn.
Het Mosa Trio speelde tijdens een live uitzending op Radio 4 in het Concertgebouw te Amsterdam.
Haar naam dankt het trio aan de Latijnse naam voor de stad Maastricht, Mosa Trajectum. De leden van het trio kennen elkaar van het Conservatorium Maastricht, waar het trio gecoacht werd door Tonie Ehlen.

neerdorpen klassiek!

Ticket 12,00 € (- 26 : € 5,00 )
Reservaties via Orfeo producties – tel. 03 / 449 16 87 – info@orfeo.be .

De tickets kunnen betaald worden aan de kassa of via overschrijving op rekeningnummer BE11 3630 0198 9348  van Orfeoproducties .Vermelding van ‘datum van het concert en aantal personen’. Voor meer informatie en tickets kunt u ook terecht bij de cultuurdiensten van Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint of Mortsel.
Orfeo

Foto’s (c) Reporters