Mortsel-Dorp Concerten

Beste muziekliefhebber,

Op zaterdag 22 april om 20.00 uur sluiten we het 4e concertjaar van de Mortsel-Dorp Concerten af in de Sint-Benedictuskerk, Dorpsstraat 1 in Mortsel.

Het vocaal ensemble Die Ghesellen uit Wommelgem, onder leiding van dirigente Nadine Bratman, voert ons door een zeer gevarieerd programma.

Naast klassieke liederen van o.m. Gabriel Fauré, Claudio Monteverdi en Camille Saint-Saëns, brengt het koor ook meer recente muziek van Sir Edward Elgar en David Blackwell, en daarnaast ook een heerlijk stukje “feel good” uit My Fair Lady.

En over variatie gesproken: sopraan Rozemarijn Vanwijnsberghe brengt Vocalise van Sergei Rachmaninov, het blokfluitenkwartet Vagant zorgt voor verrassende intermezzi en violiste Marleen Valvekens omringt het koor met een vleugje romantiek. Urbain Boodts verzorgt de begeleiding aan de piano. Naar vaste gewoonte brengt Ilse Van der Aa een heerlijk wolkje poëzie.

P1020346

Kaarten: in voorverkoop 10 € door storting op rekening BE36 7380 3925 2181, bij Jean Verslype, Rubensstraat 54b in Mortsel of via mail aan jean.verslype1@telenet.be.

Kaarten aan de kassa kosten 12 €.

Na het concert worden alle aanwezigen vergast op een hapje en een drankje om gezellig na te praten.

De stuurgroep Mortsel-Dorp Concerten hoopt jullie te mogen verwelkomen op dit veelbelovend programma.

P1020343 

 

Wilfried en Denise De Cleyn-Buntincx

De Ster,       51

2540       Hove

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.