Hove Sport voetbal heeft er een geslaagd en succesvol weekend opzitten

Over de reserven kunnen we kort zijn. De tegenstander van Brothers United gaf forfait. Dus 5-0 en 3 punten bij. Al wordt er natuurlijk liever om gevoetbald bij Hove Sport.

De dames speelden wel op bezoek bij DAVO Puurs en behaalde een overwinning en meteen de kampioenstitel en de promotie terug naar de 1e provinciale. Het overwicht van Hove Sport was er groot en ze wonnen de partij met 0-5. Een mooi eerbetoon aan hun trainer Nick Steegmans die veel te vroeg overleed tijdens het afgelopen seizoen. De dames van Hove Sport spelen op 22 april om 15.00u. in de halve finale van de beker van Antwerpen tegen Moldavo uit de 1e provinciale.

De eerste ploeg dan : met een al bij al gemakkelijke winst thuis tegen Jong Antwerpen Sp. verzekerde het eerste elftal van Hove zich, voor de tweede keer op rij, van deelname aan de eindronde. Ze wonnen hun wedstrijd met 4-0 met doelpunten van 2 x Kurt Colman – Matthias Verhoeven en Randy Vertessen.

Lokale Radio Frekwent wenst de dames en 1e elftal van Hove Sport alvast een dikke proficiat voor dit erg knappe resultaat.

chalet Hove Sport

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.