Voetbal dit weekend in onze regio – week 14

Voetbal kijken in onze regio kan dit weekend in de 2e provinciale A reeks. Daar gaan beide ploegen uit onze regio op zondag a.s. om 15.00u. op verplaatsing. Kampioen K. Kontich FC gaat naar Sint Job en KFC Lint bezoekt Herenthout.

In de 3e provinciale B reeks speelt SV Aartselaar zondag om 15.00u. thuis tegen Kessel United en Borsbeek Sport bezoekt dan Excelsior Puurs.

In de 4e provinciale B reeks speelt kampioen VC Mortsel OG om 15.00u. thuis tegen KFC Pulle. Hier wordt de schepen van Sport verwacht en wordt de kampioenstitel nogmaals in de verf gezet met een voorwedstrijd en wat randanimatie. Hove Sport speelt zijn voorlaatste wedstrijd thuis om 15.00u. tegen Jong Antwerpen en probeert het eindrondeticket veilig te stellen. K. Boechoutse VV gaat zondag op verplaatsing bij Ternesse B in Wommelgem.

P1030657

De dames van de Koninklijke Hove Sport spelen op zaterdagnamiddag voor de kampioenstitel op verplaatsing bij DAVO Puurs. Mits minstens een gelijkspel drinken de dames van Hove Sport champagne bij het behalen van de kampioenstitel.

Radio Frekwent wenst de clubs uit onze regio veel succes toe. Supporters ga je ploeg ter plaatse aanmoedigen, maar hou het wel sportief.

chalet Hove Sport

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.