Politie van de zone Minos rijdt wagen klem na achtervolging die begint in Mortsel

 

In de nacht van dinsdag op woensdag zette de politie  van de zone Minos een spectaculaire achtervolging in nadat drie mannen in een auto op de vlucht sloegen. Rond middernacht kreeg een patrouille de wagen in het vizier in de Osylei in Mortsel, vlak bij het vliegveld van Deurne. De verdachten sloegen op de vlucht en de politie zette onmiddellijk de achtervolging in. “Tijdens die achtervolging hebben de verdachten geprobeerd om onze voertuigen te rammen”, vertelt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. “Op de ring richting Gent ter hoogte van de aansluiting met de A12 hebben we ze kunnen klemrijden. De 21 jarige bestuurder van het voertuig was geen onbekende voor het gerecht en werd aangehouden.”

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters.