Buitenspeeldag

Ga op woensdag 19 april zeker buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes op een pleintje in de buurt of in het park van Hove : daar zullen enkele springkastelen staan. Van al dat spelen krijg je vast honger. Ga dan even langs de jeugd- en sportdienst (links achteraan het Sportpark). Je kan er tussen 13.00 en 17.00 uur een stuk fruit en water krijgen om er weer tegenaan te kunnen.

speeltuigen

Volgende Hovese Jeugdraad

Maandag 10 april om 20.00 uur in Tjok, Paul van Ostaijenlaan 6 Hove.
Kom je graag op voor de jeugd ? Wil je wel eens horen waar zij allemaal mee bezig zijn elke maand ? Iedereen is welkom op de Jeugdraad.

JOC

Participatiemoment heraanleg speelterrein Sportpark

Uitnodiging doemarkt heraanleg speelterrein het Sportpark.
Op dinsdag 11 april organiseert de gemeente Hove een doemarkt over de heraanleg van het speelterrein aan het Sportpark. Tijdens deze doemarkt krijg je de kans om jouw mening te geven over de heraanleg van het speelterrein.
Wil je méér kunnen klimmen, kruipen, schommelen, in het water spelen of rustig vertoeven op een bank ? Kom naar de doemarkt en laat het ons weten. Aan de hand van beeld- en spelmateriaal geven de medewerkers uitleg over de mogelijke plannen en bepaal jij mee het uitzicht van het terrein. Van 15.00 tot 18.00 uur aan de Paul van Ostaijenlaan 6 Hove.

speelplein 1

Contactgegevens jeugddienst :

Hanne Hernalsteen, Tom De Pooter
Paul van Ostaijenlaan, 6A (naast de sporthal), tel. 03 / 454 38 97 – e-mail : jeugd@hove.be .
openingsuren : maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur en woensdagnamiddag van 13.00 tot 16.00 uur.
logo Hove

Foto’s (c) Reporters.