p1040693
geitje wilde niet naar de belevingsweide

Het mindere weer van het voorbije weekend was toch wel de spelbreker van dit eerste belevingsweekend in de gemeente Hove. Vooral voor de buitenactiviteiten op het gemeenteplein kwam weinig volk opdagen. Maar gelukkig draaiden onze handelaars in hun winkel wel goed vertellen ze bij mensen die dit belevingsweekend in elkaar hadden gestoken. En vooral het gevoel dat we er opnieuw staan en dat er terug mensen zijn gevonden die hun schouders zetten onder de middenstandsvereniging van onze mooie gemeente.

p1040696

Ook de schepen van Middenstand Bart Van Couwenberghe zei in onze gelegenheidsstudio van de lokale radio Frekwent verheugd te zijn dat er meer dan 30 handelaars hebben meegewerkt aan dit eerste belevingsweekend. Knap werk vinden ook wij van Radio Frekwent en we hielpen graag mee met de nodige informatie, interviews en muziek. Nu op naar de volgende initiatieven. Dat wordt als eerste de actie dichtbij in opvolging van met ‘Belgerinkel naar de winkel’ en natuurlijk de zomerendfeesten van eind augustus 2017.

p1040694

Radio Frekwent wenst de middenstandsvereniging in de gemeente Hove alvast erg veel succes toe. Meer informatie vindt U op de facebookpagina ‘winkelen en feesten in Hove’.

p1040698

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.