HOVE

Ditmaal geen foutloos parcours in het afgelopen weekend voor Hove Sport ! De dames wonnen opnieuw nog eens met zware cijfers thuis van Zwarte Leeuw (7 – 1) en ze blijven stevig aan de leiding in het klassement.

De reserven haalden nipt de volle buit bij Turk Sport en ze staan nu aan de leiding met 5 punten voorsprong op achtervolger FC Merksem .

P1030657

De eerste ploeg heren dan … Maccabi werd eens te meer het ‘zwarte beest’. In een zeer zwakke eerste helft liep de Hobokense thuisploeg gelukkig maar uit tot 1 – 0 met een doelpunt van Argvliaru, in de 7de minuut. Na de rust ongeveer hetzelfde spelbeeld, al kwam er wat beterschap. Een bijkomende spits werd ingebracht bij Hove Sport en dat resulteerde op de 71 min in de gelijkmaker van Wim Meeus (1 – 1). Maar wie dacht erop en erover moest zijn visie herzien op 4 minuten voor affluiten. Jarryd Jansen van Hove ging in de fout in de rechthoek. Twee maal geel voor Jansen en kapitein Lavan zette de strafschop om en bezorgde Maccabi een zeker verdiende overwinning. Eindstand 2-1. Hove Sport blijft nog net op de 4e plaats staan maar de eindronde halen zal niet makkelijk worden voor de Kon. Hove Sport.