Donderdag 23 februari 2017 om 20.00 uur

“De Markgraaf”, Kapelstraat 8 in Hove

Vlaggenmasten De Markgraaf

Beste Davidsfondsleden en sympathisanten,

In 2014 zette De Nieuwe Snaar een punt achter een verhaal dat een periode van 44 jaar omvat.

Kris De Smet maakte alles van op de eerste rij mee als medeoprichter van de groep en schreef er een lijvig boek over dat eind 2011 verscheen in de aanloop naar de laatste tournee ‘Koñec’.

Het verhaal van De Nieuwe Snaar’ vertelt niet alleen de geschiedenis van de groep, maar beschrijft ook het veranderende cultuur- en podiumgebeuren in dit tijdsbestek in Vlaanderen en de omliggende gebieden. Het boek is al aan zijn derde druk toe en heeft zijn weg gevonden naar talrijke lezers. Voor de meerwaardezoekers en geïnteresseerden komt hij nu met het boek naar de liefhebbers toe.

Tijdens deze lezing zal Kris De Smet vertellen hoe het boek tot stand kwam en worden sappige verhalen en anekdotes opgedist uit het rijke tourneeleven van de groep maar er wordt het publiek ook een blik achter de schermen gegund. Bovendien illustreert hij dit alles met fragmenten uit het uitgebreide film- en videoarchief van de groep. Hij voert ook live een aantal acts uit ter vermaak van de aanwezigen. Die mogen ook verzoeknummers  uit het onuitputtelijke repertoire dat in al die jaren werd opgebouwd aanvragen en in de mate van het mogelijke zal Kris daar met plezier op ingaan. Heeft u een vraag die u al jaren wil stellen aan een gepokte en gemazelde Snaar, dan krijgt u die mogelijkheid er gratis bovenop !

P1040428

Davidsfondsleden betalen :  €7 – niet-leden :  €10

Gelieve uw deelname te bevestigen bij Lieve Duffeler, tel. 0477 / 417.929. of per e-mail lieve.duffeler@skynet.be . Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling op rekening nr BE96 9794 2476 3005 met vermelding “De Nieuwe Snaar” + aantal personen.

www.hove.davidsfonds.be     – www.facebook.com/DavidsfondsHove

met vriendelijke groeten,

Uw Davidsfonds bestuur.

Davidsfonds

Foto’s (c) Reporters.