In samenwerking met Kamp C, provincie Antwerpen en de gemeenten Boechout, Hove, Kontich, Lint, Mortsel en Edegem worden er gratis bouwadviesmomenten georganiseerd. Start je met bouwplannen of heb je al plannen op papier ? Een extra advies en tweede opinie is altijd meegenomen.

logo provincie Antwerpen

De architecten van Kamp C, het provinciaal steunpunt voor duurzaam bouwen & wonen, screenen je bouwplannen op energiezuinigheid en duurzaamheid. Is je toekomstige woning wel zo energiezuinig als je had gedacht ? Zijn er geen interessante toepassingen over het hoofd gezien ? Is je woning conform de nieuwe wetgevingen die er aankomen ? Je krijgt een uur lang neutraal advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing.  Bovendien gratis aangeboden ! De gemeenten van de zuidrand werken samen en je kan terecht bij alle gemeenten als inwoner van deze zuidrand.

De eerstkomende bouwadviezen gaan door in de gemeente Edegem op maandag 20 februari 2017 tussen 13.00 en 17.00u. Een afspraak maken is noodzakelijk en kan via milieu@edegem.be. In de maand maart kan je dan weer bouwadviezen krijgen in de gemeente Boechout.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove