Hapjeswandeling

De traditionele hapjeswandeling van de KWB komt er weer aan.
Wandelende feestvierders kruisen nu al zaterdag 18 februari in hun kalender aan. Samenkomst om 18.00 uur bij Luc Van Koetsem (Merellaan 18) om een aperitiefje te drinken en dan verder in de loop van de avond de diverse stopplaatsen te bezoeken.
Inschrijven kan ten laatste op 10 februari door 5 EUR per persoon over te schrijven op rekening BE07 7895 5113 9466 met vermelding ‘Hapjeswandeling’ en het aantal personen.
Info : Jef Corsmit, tel. 0478 / 77 02 83, e-mail : jef.corsmit@skynet.be .

Flirte eens met het Marxisme

Zin en onzin over gsm-stralingen

Er is al heel wat te doen geweest over stralingen van de gsm, de microgolfoven, HS-leidingen en zelfs de zon. Een aantal uitspraken zijn terecht, een even groot aantal is niet correct. Frans Verheyden, zelf jarenlang vertrouwd met hoog frekwent stralingen en precisiemetingen, komt uitleg geven over de (on)zin van sommige uitspraken. Wil je er meer over vernemen en achteraf deelnemen aan een geanimeerde discussie ? Schrijf je dan in door 2 EUR per persoon te storten op de bovenvermelde rekening van de KWB Hove en kom op woensdag 8 februari om 20 uur naar “De Markgraaf”, Kapelstraat 8 Hove.

Info : Luc Van Koetsem, email : elveka@telenet.be .

KWB-logo

Foto’s (c) Reporters.