De organisatie Intense bleef niet bij de pakken zitten na een uitslaande brand in augustus vorig jaar. De avonturentoren in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre kreeg een grondige facelift. Het interieur steekt in een nieuw knap jasje en de nieuwe indoor via ferrata is uniek in Europa.

Op 21 en 22 januari is iedereen welkom om de activiteiten gratis uit te testen. Intense nodigt dat weekend iedereen uit op de feestelijke heropening. Zowel op zaterdag als zondag kun je gratis het hoogteparcours, de indoor en outdoor via ferrata uitproberen. Er zijn sessies van 12u30 tot 18.00 uur. Een sessie duurt maximaal één uur en start telkens om 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en 17.00 uur. Wees op tijd want de sessies zullen snel volzet zijn.

Intense zorgt voor het nodige materiaal en een begeleiding, je dient enkel sportieve kledij aan te doen. Je maakt bovendien kans op leuke prijzen.

De avonturentoren is gelegen in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre (Schommelei 1, 2850 Boom). Meer info : www.intense.be, of www.deschorre.be .

logo provincie Antwerpen

Foto’s (c) Reporters