Het weekeind van 13-15 januari gaf al de eerste test in het nieuwe systeem van afgelastingen. Voor reserven en jeugd kan dit vanaf nu door de clubs zelf worden gedaan, tot drie uur voor de wedstrijd. Mits hier en daar wat bijsturen, werkt dit perfect, al zijn er, na de grote info-campagne, nog altijd clubs die er blijkbaar niet van hoorden of niet weten hoe.

Zo waren er het afgelopen weekend geen wedstrijden voor de jeugdploegen en reservenploegen van Hove Sport. De dames voetbalden wel en gingen gewoon verder op hun elan na de winterstop met een nieuwe walk-over van 1 – 10 op Immer Voort. Ze blijven zo wie zo 8 punten los in het klassement. Volgende week zijn ze vrij en dan volgt een topwedstrijd tegen achtervolger Hoogstraten.

P1030662

Bij de eerste ploeg heren van Hove Sport noteerden we een zeer zuinige 2 – 1 zege tegen de laatsten in de klassement Brothers United Antwerpen. Weinig oogstrelend vertoon waar we enkel bij vermelden dat Matthias Verhoeven en Kurt Colman voor een 2 – 0 zorgden aan de rust. In de 50-ste minuut scoorde Rharbaoui tegen. En dat was ook de eindstrand. Een zuinige 3 punter dus voor Hove Sport.

“Volgende zondag op en tegen Oelegem zal er zeker beter moeten gevoetbald worden van Hove Sport-kant” zegt onze reporter ter plaatse Rudy Boels.

P1030657

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidkant.

Foto’s (c) Gazet van Hove.