Regio

De Lijn oudejaarsnacht

Tijdens oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn Hovenaars gratis veilig naar hun bestemming en weer thuis.

Meer dan 350 chauffeurs zorgen er voor dat je zo lang kunt feesten als je wil. Zonder stress of parkeerzorgen. Acht tramlijnen en twintig buslijnen blijven de hele nacht van oud naar nieuw rijden. Sommige volgen bestaande trajecten, maar er zijn ook feestbussen en –trams die speciaal voor de gelegenheid via andere reiswegen rijden. Meer informatie over de dienstregelingen en reiswegen vind je via www.delijn.be/oudejaar.

P1020396

Gratis feestbiljet voor Hovenaars

De gemeente Hove betaalt het feestbussenbiljet dat Hovenaars op voorhand kunnen verkrijgen in één van onderstaande verdeelpunten. Met het gratis kaartje kan je op 31 december vanaf 18.00 uur en op nieuwjaarsdag onbeperkt reizen met De Lijn. Abonnees rijden sowieso gratis zonder extra biljet. Voor een gratis feestbussenticket ga je vanaf 12 december met je identiteitskaart langs bij de jeugddienst, de bibliotheek of de dient Bevolking in het gemeentehuis. De adressen en openingsuren vind je op pagina x.

BOB

Vragen over jouw rit ? Tijdens oudejaarsnacht kan je de hele nacht door (tot 6 uur ’s ochtends) via sociale media Twitter en Facebook je vraag stellen. Wij wensen je alvast fijne feesten en een gelukkig 2017 !

Datum van het bericht: maandag 14 november 2016

Foto’s (c) Reporters.