Ook het voorbije weekeinde van 15-16 oktober verliep helemaal vlekkeloos voor de  senioren ploegen van Hove Sport : de dames spanden eens te meer de kroon met een 9 – 0 overwinning tegen Sint-Jozef Rijkevorsel. De reserven van Hove Sport wonnen tegen concurrent Turk Sport met 3-0. De Turken verloren hiermee hun eerste wedstrijd van het lopende seizoen en de eerste ploeg van Hove ging met 0 – 4 gemakkelijk winnen op “den Tuub” (Tubancia Borgerhout) in het Rivierenhof. Zo komen ze steviger op de derde plaats in het klassement op één punt achter Pulle dat niet verder kwam dan een gelijkspel.

P1030662

VC Mortsel blijft ongeslagen leider in de 4e provinciale B reeks met nog een match te goed.

Negen minuten moesten de meegereisde Hovese supporters wachten op Tubantia alvorens Jonas Van Heester de 0 – 1 scoorde. Een goede vijf minuten later deed Nick De Haes zijn duit in het zakje en was de ruststand 0 – 2. Na de pauze probeerde de thuisploeg iets te forceren maar zonder enig gevaar. In de 57ste minuut lukte Nick De Haes zijn tweede van de namiddag en in de 75ste minuut nette Stijn Swinnen aan de tweede paal de 0 – 4 eindstand.

Volgend weekeinde spelen de dames op Zwarte Leeuw Rijkevorsel, de reserven trekken naar F.C. Merksem aan het Sportpaleis en de eerste ploeg speelt zondag thuis tegen K.S.C. Maccabi.