De 3 voetbalclubs die al enige tijd sporten aan het sportlandschap in de stad Mortsel kunnen opgelucht adem halen. Sportschepen Lieve Voets (N-VA) in Mortsel laat weten dat de voetbalvelden en kleedkamers klaar zullen zijn tegen de start van het seizoen 2018 – 2019. Momenteel zal dit enkel zijn voor koning voetbal, want de andere sporten zullen nog even moeten wachten.

Momenteel zijn er al 2 kunstgrasvelden en begin 2017 zullen er nog 2 natuurlijke voetbalvelden bijkomen + de aanleg van een parking waar meer dan 100 auto’s kunnen staan.  En ook de bouw van kleedkamers en kantine zullen we afronden tegen september 2017 zegt de Mortselse schepen nog.

logo Mortsel

 

De 3 voetbalclubs Mortsel Oude God, Cantincrode en V.K. Helderhoek zullen dan gebruik kunnen maken van deze nieuwe infrastructuur. De andere sporten buien het voetbal zullen nog even moeten wachten. Want het is de bedoeling dat er in de toekomst ook honkbal zal gespeeld worden aan het sportlandschap. En wie weet welke sporten er nog volgen, zeggen ze nog in de stad Mortsel.

P1030506
voor na de match … Wie is BOB ?

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove – coverfoto : voetbalveld Sint-Jozef Mortsel-Dorp