“De Markgraaf”, Kapelstraat 8 Hove

Beste Hovenaar,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij op het einde van november ons fotosalon. Tijdens dit salon geven wij al onze leden de mogelijkheid om hun fotografisch kunnen aan de bezoekers tentoon te stellen.

Op de tentoonstelling worden ook werken getoond van een fotowedstrijd onder de leden van fotokring “Parallax-Hove”.

Dit jaar willen we echter een beetje breken met de traditie en zouden we graag elke Hovenaar (zij/hij) de kans willen geven mee te doen aan een afzonderlijke wedstrijd “digitale fotografie”. Elke inwoner van Hove heeft de mogelijkheid 1 digitale foto toe te sturen naar ons e-mail adres : parallax.hove@telenet.be .

Het onderwerp is vrij en er zijn geen beperkingen op het vlak van fototoestellen. Een smartphone of compact fototoestel kan dus ook. Het is onze ervaring dat met dergelijke toestellen ook hele mooie beelden kunnen gemaakt worden.

Laat dus jouw inspiratie en creativiteit de vrije teugels !

De inzendingen worden beoordeeld door onze leden en de, voor ons, 5 beste werken zullen eveneens een plaatsje krijgen op het fotosalon.

Wij verwachten jouw inzending voor 15 oktober 2016 op ons hoger vermeld e-mail adres. Vergeet niet uw naam, adres en eventueel telefoonnummer te vermelden zodat wij u kunnen contacteren indien uw foto werd geselecteerd.

Parallax-Hove dankt u alvast voor uw interesse.

Parallax

 

opening : 

vrijdag 25 november 2016 – 20.00u.

zaterdag 26 november 2016 – 14.00 – 18.00u.

zondag 27 november 2016 – 10.00 – 18.00u. 

 

Foto’s © Gazet van Hove.