De cultuurraad van de gemeente Hove stelt fier het cultureel weekend met cultuurmarkt voor in haar gemeente. Dit cultureel weekend gaat door op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016.

Vijftien verenigingen, de gemeentelijke kunstacademie en de cultuurdienst stellen dat weekend met tentoonstellingen en workshops hun werking en programmatie voor. Je komt er onder meer volgende verenigingen tegen : Achter glas vzw – Het Davidsfonds – De Hovenaar – De gemeentelijke kunstacademie – Ornithologische vereniging De Noordvink – Fotokring Parallax – De Gezinsbond – Volkskunstgroep Tijl en Nele – Heemkundige kring De Markgraaf – Kalligrafiewerkgroep Het Kosterhuisje – Kunstkring De Geelhand – Literatuurkring De Statiepoweten – De Paul Van Ostaijenkring – Verzamelaarsclub Hofila en de gemeentelijke cultuurdienst.

P1030555

Ook Uw lokale Radio Frekwent zal er aanwezig zijn. Het cultureel weekend gaat door op zaterdag 24 september tussen 14.00 en 17.00u. en zondag 25 september tussen 10.00 en 17.00u. in feestzaal “Da Capo” op de Lintsesteenweg 1A in Hove.  Voor meer info ben U steeds welkom op het tel. 03 / 460 33 12 of via cultuur@hove.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove