Tickets nieuw cultuurseizoen Boechout vanaf vandaag te koop

Vanaf vandaag donderdag 25 augustus gaat de ticketverkoop van het gemeenschapscentrum Boechout Vooruit van start

Volgens burgemeester Koen T’Sijen o.a. bevoegd voor cultuur, stelden de programmamakers een evenwichtig programma samen. “We zorgen steeds weer voor een gezonde mix van bekende en minder bekende artiesten. Een kaskraker als ‘Socrates’ van Bruno Vanden Broucke staat bijvoorbeeld naast het minder bekende ‘De Bank’ van Theater Stap.”

Noteer alvast met stip ‘Wannes in Jazz’. Een muziekoptreden met onder andere Jokke Schreurs waar nummers van Wannes Van de Velde in een jazz-jasje worden gestoken. Ook de Gentse singer-songwriter Sioen houdt halt in Boechout.

Koen T’Sijen kijkt vooral uit naar de komst van oorlogsverslaggever Rudi Vranckx. “In het kader van Wapenstilstand komt hij een lezing geven over de mondiale samenleving, oorlog en angst.” En natuurlijk gaat de Boechoutse burgemeester ook kijken naar ‘Technostress’, de try-out van Henk Ryckaert. “Het programma omvat verder nog o.a. Open Monumentendag en de Week van de Smaak.”

Meer info vindt u via www.boechout.be/vooruit .

Groots korfbaltornooi in Boechout

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.