De middenstandsvereniging van de gemeente Hove laat ons weten dat er op zaterdagavond 27 augustus 2016 tijdens het afsluiten van de 42ste Zomerendfeesten in de gemeente Hove geen vuurwerk zal zijn.

Door de tropische en aanhoudende warmte is er momenteel over het hele land code oranje. Dus te droog en te gevaarlijk om vuurwerk af te schieten. Na onderhoud met de lokale brandweer leek het er woensdagnamiddag nog op dat alles toch nog zou kunnen doorgaan. Maar na een laatste onderhoud met alle betrokken personen kon men de veiligheid toch niet volledig garanderen en werd er wijs besloten om het vuurwerk tijdens de zomerendfeesten af te gelasten. Als alternatief biedt de middenstandvereniging van Hove u een gratis drankje aan tussen 23.00u. en 23.30u aan het middenstandscafe dat centraal is opgesteld op de komende zomerendfeesten in de gemeente Hove.

P1030509

 

Radio Frekwent kan dit initiatief enkel maar toe juichen. Want veiligheid komt nog altijd op de eerste plaats. Wij wensen de middenstandvereniging van de gemeente Hove veel succes toe met de 42ste zomerendfeesten in de gemeente Hove.

Zomerend Feesten

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.