De dorpskern van Vremde bij Boechout  is volledig vernieuwd en de eerste restauratiefase van de kerk zit erop. Dus tijd voor een feest zegt de Boechoutse burgemeester Koen T’Sijen en de voorzitter van het feestcomité in Vremde Edi Vloeberghs. Van 12 t.e.m. 15 augustus is het feest in Vremde.

Met de komst van Gunther Neefs op vrijdag 12 augustus, live- optredens en salsa in de drie horecazaken rond de kerktoren op zaterdag 13 augustus, een wielerwedstrijd op zondag 14 augustus en een kinderfeest op maandag 15 augustus zal iedereen dat weekend zijn gading vinden in de Vremdse dorpskern die onlangs een volledige metamorfose onderging. De Boechoutse burgemeester is trots dat na 12 maanden hard labeur het werk in Vremde is afgerond. Van bij de aanvang van dit project wilden we inzetten op een dorp waar mensen elkaar ontmoeten”, legt T’Sijen uit. “Een plein, fonteinen, banken, groenvoorziening, een fietssuggestiestrook, enkele verkeersremmers en het gebruik van klinkers moeten zorgen voor een sfeer van gemoedelijkheid en rust.”

Vanaf midden augustus tot midden september zal er in Vremde iedere weekend gefeest worden. Meer info over dit alles vindt men terug op de website van de gemeente Boechout via www.boechout.be of vremde.be .

cava Pallieterke
feesten in Vremde !!!

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters