Het is vakantie en dat betekent speeltijd ! De animators staan elke dag klaar met een gevarieerd programma : spelletjes, knutselen, quizzen, behendigheid, sport,…

Kom alvast gratis een kijkje nemen op vrijdag 1 juli van 9.00 tot 16.00 uur om het twintigjarig bestaan van speelplein Sjiraf te vieren.

Alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar zijn welkom bij de speelpleinwerking in en aan de lokalen van het JOC Hove en aan het Sportpark in de Paul van Ostaijenlaan. Tijdens de zomer is het open van 1 juli tot en met 20 juli, 1 tot en met 20 augustus en 29 tot en met 31 augustus. Let op : op donderdag 21 juli, vrijdag 22 juli en maandag 15 augustus is de speelpleinwerking gesloten. De werking start ’s morgens om 9 uur en loopt tot 16 uur. Kinderen kunnen toekomen tussen 8.00 en 9.00 uur en opgehaald worden tussen 16.00 en 17.00 uur. Vanaf 17.00 uur is er na-opvang voorzien tot 18.00 uur.

Meebrengen : drinkbus, koek of fruit, lunchpakket en natuurlijk kleren die vuil mogen worden. Tarieven : één dag speelplein kost 5 EUR. Een tienbeurtenkaart is verkrijgbaar aan 40 EUR. Na-opvang (van 17 tot 18 uur) kost 1 EUR. Wanneer je betaalt vóór 27 juni betaal je voor één speelpleindag 4 EUR.

speelplein 1

Uitstappen

Tijdens de zomervakantie trekt de speelpleinwerking er een aantal keer op uit. De uitstappen vinden steeds plaats op vrijdag : 15 juli Bobbejaanland (pretpark), 5 augustus Zoo & Aquatopia (dieren), 19 augustus Lilse Bergen (avontuur). Elke uitstap kost 20 EUR. Inschrijven is verplicht bij de jeugddienst, want het aantal plaatsen is beperkt.

Animators

Het team bestaat elke week uit een hoofdanimator en een vijftal animators. Zij zijn allen opgeleid voor hun taak en vertrouwd met de werking als animator, maar vaak ook als lid in hun kinderjaren. Ook de jeugddienst staat steeds klaar voor de animatoren en de kinderen.

Inschrijven bij de jeugddienst tijdens de openingsuren of via e-mail : jeugd@hove.be. Meer info jeugd@hove.be .

speeltuigen

Foto’s (c) Reporters.