Het Edegemse festival Rock@Edegem is dit jaar toe aan haar 17e editie. Ook dit jaar is het festival nog steeds het laatste weekend van juni, nog steeds op het Edegemse gemeenteplein én nog steeds gratis. “Het opzet van het festival blijft hetzelfde met onze vorige edities, maar wordt hier en daar wat bijgeschaafd voor een nog betere ervaring” zegt persverantwoordelijke Tom De Noël.

Ze beginnen eraan op zaterdagavond met de Stubru fuif met als titel Was het nu 80, 90 of 2000 ?!”. Met als Dj Klaas Beheydt en Stubru baas Jan VanBiesen. De fuif duurt tot 1.30u. Op zondag is er de familiedag met een heuse kinderdisco of de Kids Disco Show. Nadien zijn er optredens van Oriens – The Great Pretenders – NoMobs – Johnny Den Arties & Asham Band – Yevgueni en Christophe Lambrecht & Linde Merckpoel. “Nieuw dit jaar is de samenwerking met Kaffée Allée, de Edegemse zomerbar. Deze zal een bierterras inrichten waar je het sterkere bier in een ideale omgeving kan degusteren.”

logo Edegem

Alles gaat door op zaterdag 25 en zondag 26 juni op het gemeenteplein in Edegem. Meer info vindt U ook op www.rockedegem.be en www.facebook.com/rock edegem. Het gratis Edegemse festival is ook nog op zoek naar toffe vrijwilligers. Het festival werkt voor het  17de jaar op rij met enkel en alleen vrijwilligers. Ook de werkgroep bestaat uit een team die zich belangeloos inzetten om het festival op poten te zetten. Ze zijn nog op zoek naar gemotiveerde toffe mensen die bijvoorbeeld de bonnenstand mee willen bemannen, of pintjes tappen, of om de togen te bedienen. Vrijwilligers krijgen een unieke t-shirt die echt gegeerd is, drank- en eetbonnen om tijdens of na de shift te nuttigen en uiteraard de eeuwige dankbaarheid. Aanmelden kan je doen via de link op de facebookpagina van Rock@Edegem.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters