De afgelopen 5 weken, van 30 april tot 6 juni 2016, konden klanten die bij meer dan 50 Mortselse handelszaken met de fiets of te voet winkelden, Belgerinkel-loten verzamelen om kans te maken op mooie prijzen. Bijna 700 deelnemers registreerden samen 2.306 loten online. Daarnaast ontvingen we ook 270 loten via de Belgerinkel-boxen in onze stad. Al deze loten samen zijn dus goed voor 2.576 winkelbezoeken met de fiets of te voet bij onze lokale handelaars. Bond Beter Leefmilieu voorzag iedere dag van de campagne één of meerdere mooie prijzen via de online registraties van loten. Onze inwoners vielen hierbij reeds uitgebreid in de prijzen.

belgerinkel naar de winkel

 

De Mortselse schepenen Ilse Lacante (lokale economie) en Steve D’Hulster (fietsbeleid) zijn opgetogen met dit mooie resultaat : ‘Samen met de handelaars, de adviesraad lokale economie, de lokale UNIZO afdeling en winkelvereniging UniMO is stad Mortsel zeer trots op dit resultaat. Met deze campagne wil het stadsbestuur klanten van de handelszaken in Mortsel aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Deze campagne motiveert inwoners bovendien om meer bij afzonderlijke detailhandels te winkelen. Zo draagt de campagne op diverse domeinen bij aan de leefbaarheid van de stad.’

Unizo

 

Uit alle ingezamelde loten in Mortsel werden op 17 juni 2016 de 30 winnaars van lokale prijzen getrokken. De hoofdprijs, een gloednieuwe fiets, werd gewonnen door Leo Storms uit Mortsel. Deze winnaar wordt door stad Mortsel persoonlijk gecontacteerd. De overige 29 winnaars staan hieronder vermeld en kunnen hun prijs tijdens de openingsuren afhalen bij het stadsonthaal, Stadsplein 2 – 2640 Mortsel, tel. 03 / 444 17 17 of e-mail : onthaal@mortsel.be . De namen van de winnaars vindt U terug op de website www.mortsel.be/belgerinkel of op de facebookpagina van Radio Frekwent. Meer info vindt U ook via email bij ronny.magis@mortsel.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters