LIER

Bijna 40 ploegen zijn momenteel ingeschreven en er kunnen er nog bij zegt men bij de organisatie. Het belooft een lange maar in de eerste plaats leuke avond te worden nu zaterdag 18 juni.

Dan wordt in en rond het Netestadion van Lier de 4de editie van de Midzomernachtrun georganiseerd. De Midzomernachtrun is een ludieke aflossing met vier lopers. De opbrengst van de Midzomernachtrun zal zoals voorgaande jaren integraal naar het Oncologisch Centrum van het Heilig Hartziekenhuis in Lier gaan. “De deelnemers lopen opnieuw zoveel mogelijk rondjes van 1,1 kilometer op en rond de atletiekpiste. De start hebben we een uurtje vervroegd en het loopgedeelte wordt ook ingekort met één uur. Nu zal er gelopen worden van 19.00 tot 22.00 uur. Het thema van deze editie staat in het teken van ‘100 jaar Pallieter” zegt men bij de organisatie.

P1020975

Een ploeg inschrijven kost 40 euro. Inschrijven kan je doen via de facebookpagina van de midzomernachtrun. De organisatie is in handen van de Lierse sportdienst en sportraad, Vedette Sport en vrijwilligers van AC Lierse. Het Oncologisch Centrum zorgt voor de ondersteuning en doet ook mee aan de aflossing. Het Netestadion vindt U aan de Aarschotsesteenweg in de stad Lier.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove