Op dinsdag 14 juni 2016 verkozen de leden van het N-VA-afdelingsbestuur Hove unaniem een nieuwe voorzitter : de heer Kevin Michiels.

De vorige afdelingsvoorzitter, Didier Thys, nam vorige maand ontslag wegens gezondheidsredenen. Didier ziet er nog goed uit maar hij is niet meer van de jongsten.

De ondervoorzitter van N-VA Hove, mevrouw Sandra Maes, nam zijn taak gedurende een maand waar als waarnemend voorzitter.

P1020327
Sandra Maes

Didier Thys draagt in volle vertrouwen de functie over aan Kevin en blijft zetelen in het afdelingsbestuur van N-VA Hove .

P1010801
Didier Thys

Kevin Michiels is geboren in Brasschaat, op 13 juli 1975 en is van beroep advocaat, zijn praktijk is gevestigd aan de Mortselsesteenweg 48 in Hove. Dit is de vroegere woning van Jenne Hoogstoel, toenmalig VU-boegbeeld en drukker. Kevin woont nu 7 jaar in Hove.

Hij zetelt voor N-VA Hove al in het Autonoom Gemeente Bedrijf en is in Hove ook actief bij voetbalclub Hove Sport als trainer. Zijn 2 kinderen, een meisje en een jongen, lopen school in Regina Pacis. Hij is daar samen met zijn echtgenote Sylvie ook actief voor het bestuur van de ouderraad.

Didier en Kevin
Kevin en Didier

Verdere info :

Kevin Michiels

Mortselsesteenweg, 48  (praktijk)

2540           Hove

Kevin.Michiels@n-va.be

03 / 298 35 18

 

 

Foto’s © Gazet van Hove – coverfoto : minister van Financiën Johan Van Overtveldt is een ex-Hovenaar.