REGIO

De Brandweerzone Rand is naarstig op zoek naar 65 vrijwilligers om de verschillende posten die onder de zone vallen mee te bemannen. “Het gaat om 65 mensen die als team voor een ander door het vuur gaan. Mensen met de juiste ‘kriebel’ om anderen te willen helpen. Onze mensen vormen de spilfiguur van onze organisatie, zij zijn het die elke dag opnieuw de veiligheid van onze inwoners garanderen”, zegt voorzitter Koen Metsu burgemeester van de gemeente Edegem en zonecommandant Erik Janssen. “Mensen moeten altijd en overal op de brandweer kunnen vertrouwen voor een efficiënte hulpverlening.”

Kerstboomverbranding

 

Men zoekt vrijwilligers in volgende korpsen : Borsbeek : 2 vrijwilligers, Edegem : 6,  Lint : 4, Kontich : 3 ; Ranst : 1, Wommelgem : 4 en Zandhoven : 2 vrijwilligers.

Meer info over het statuut en de functieomschrijving is terug te vinden op www.brandweerzonerand.be . Kandidaten voor de vrijwillige functies dienen hun volledige kandidatuur ten laatste op woensdag 15 juni 2016 te bezorgen aan de personeelsdienst van Brandweer Zone Rand via personeelsdienst@brandweer.zonerand.be .

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Gazet van Hove.